Minőség

Minőségpolitikánk

A TAURIL Kft. vezetése és minden munkatársa arra törekszik, hogy vevőinek elégedettségét folyamatosan fenntartsa hibátlan, versenyképes termékek és szolgáltatások biztosításával.
A vezetőség aktív részvétellel támogat minden olyan erőfeszítést, amely a termékek minőségének és a folyamatok hatékonyságának fejlesztésére irányul.

A működési környezetünk rendszeres értékelésével, valamint az érdekelt felek elvárásainak figyelembevételével a stratégiai céljainkat a változások figyelembevételével naprakészen tartjuk.
A vevőinkkel és a beszállítóinkkal hosszú távú üzleti, partneri kapcsolatokra törekszünk.
Beszállítóink felé elvárás a szállítási teljesítményük folyamatos megfelelősége.

Céljaink megvalósításával és a vevői elvárásokkal összhangban az IATF 16949:2016 és az ISO 9001:2015 követelményeknek megfelelő minőségirányítási rendszert működtetünk. Ezen keresztül és a folyamataink kockázatainak és lehetőségeinek rendszeres értékelésével a minőségirányítási rendszerünk eredményes működését folyamatosan fenntartjuk.

A Minőségpolitikánkban meghatározott irányelvek alapján az egyes üzleti évekre konkrét vállalati és szervezeti minőségcélokat tűzünk ki, melyek teljesítését nyomon követjük és rendszeresen értékeljük.

Munkatársaink alkalmasságát és elkötelezettségét rendszeres képzéssel fejlesztjük, azzal az elvárással, hogy a kitűzött célok sikeres megvalósításában hatékonyan vegyenek részt és ezzel a TAURIL Kft. üzleti eredményeihez aktívan hozzájáruljanak. A felkészültség támogatására folyamatosan bővített és aktualizált vállalati tudásbázist működtetünk.

Minden munkatársunk felelős saját munkájának minőségéért, a hiba- és költségcsökkentésért, valamint a minőségirányítási előírások maradéktalan betartásáért.

Budapest, 2017. június 30.

Tauril Budapest Irányítási rendszer tanusítványai:

Tauril SRL Irányítási rendszer tanusítványai: